0

RKAS lõi Haapsalus, Raplas ja Paides esimesed riigiasutuste kaugtöökohad

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) on loodud esimesed riigiasutustele mõeldud kaugtöökohad Raplas, Haapsalus ning Paides.

Tegemist on pilootprojektiga, mis töötati välja valitsuse selle aasta 16. märtsi otsusega luua riigimajad sealhulgas riigitöötajate kaugtöökohtade keskkonnad maakondadesse, et parandada riigiteenuste kättesaadavust ning säästa kinnisvarakuludes, teatas RKAS.

Kaugtöökohtadega soovitakse pakkuda riigiasutuste töötajatele võimalust mugavalt ajutiselt töötada teises asukohas ning paralleelselt hinnata kaugtöökohtade asukoha ja ruumide sobivust, kasutusmugavust ning milliseid lisavõimalusi võiksid kaugtöökohad tulevikus pakkuda.

Kaugtöökohad loodi hoonetesse, kus tegutsevad peamiselt riigiasutused. Kõik kaugtöökohad on varustatud tööks vajaminevate turvaliste IT-süsteemide ning ligipääsudega. Igas linnas on esialgu kokku neli kaugtöökohta.

Kaugtöökohad asuvad Raplas Tallinna maantee 14, Haapsalus Ehte tänav 9 ja Paides Tallinna tänav 18.

Kaugtöökohtade populaarsuse korral lisandub olemasolevatele kaugtöökohtadele asukohti ning töökohti juurde üle Eesti. Pilootprojekt kestab 2019. aasta kevadeni. Kaugtöökohtades kasutatav mööbel on kõik valitud taaskasutuse põhimõtetel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz