Kaia Kanepi otsib uut treenerit

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaia Kanepi oma raamatu esitlemise Haapsalusl. Foto: Arvo Tarmula
Üle pika aja Wimbledoni suurel slämmil põhiturniiril mänginud Kaia Kanepi (WTA 46.) piirdus avaringiga, kus jäi 6:7 (5), 1:6 alla hispaanlanna Sara Sorribes Tormole (WTA 102.), vahendas ERRi uudisteportaal.

Kanepit toetas tribüünil treenerina füsioterapeut Indrek Tustit. Serblast Dušan Vemicit näha ei olnud. Haapsallanna avaldas Delfile ja Eesti Päevalehele, et viimasega on koostöö lõpetatud. Täpsemaid põhjuseid ei soovinud ta avaldada. “Erinevatel põhjustel,” lausus ta vaid.

Wimbledonis aitas Kanepil mänguks valmistada kuulsate paarismängijatest vendade Bob ja Mike Bryani treener Dave Marshall. Paaril harjutuskorral oli Mike ka Kaia sparringupartneriks. Uue juhendaja otsingud käivad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Endel
5 aastat tagasi

Huvitav, et millal siis uut elukaaslast otsima hakatakse? See vähenegi välimus ju vananeb, 40 pole kaugel. Kas neiu teab ikka loodusseadusi? Tuleks nagu laps hakkama panna ja teemat vahetada, vanus sealmaal, et võiks selle suure spordiga lõpetada. Ma arvan, et eks isa Jaak tahaks ka kunagi oma lapselast näha.

Mati Põdra
5 aastat tagasi
Reply to  Endel

Oled EKREst või? Loomulikult – naise koht on köögis. Las toksib tennist niisama lõbujõustiklasena.