Laps annetas mänguasjaraha varjupaigale

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Revilo Tetto annetas oma mänguasjade müügist saadud tulu loomade varjupaigale. Erakogu
Revilo Tetto annetas oma mänguasjade müügist saadud tulu loomade varjupaigale. Erakogu

Seitsmeaastane Revilo Tetto otsustas oma mänguasjad maha müüa, et selle eest saadud rahaga toetada kodutuid loomi. Poiss pani oma mänguasjad Karja Basaari müügile, teenitud 65.50 eurot annetas ta Läänemaa loomade varjupaigale.

Loomade varjupaiga juhataja Kaja Maisalu sõnul teatas Karja Basaar oma kodulehel, et väike poiss tahab seal oma loomade varjupaiga heaks mänguasju müüa. „Eile [neljapäeval] astus poiss koos ema ja õega varjupaiga uksest sisse ja andis valge ümbriku, kus sees oli 65.50,” rääkis Maisalu. Ta lisas, et jutu järgi võis aru saada, et poiss on varem varjupaigas käinud.

Maisalu sõnul käib varjupaigas palju külalisi. „Kui külla tullakse, siis võetakse ikka pakike kaasa,” lisas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
naine
5 aastat tagasi

aitäh emale,teil on nii hea poeg !

......
5 aastat tagasi

Väga tubli poiss