1

Tasuta ühistransport Pärnu moodi: 20-62-aastased peavad ostma pileti

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Urmas Lauri

Foto: Urmas Lauri

Maanteeamet kinnitas Pärnumaa ühistranspordikeskuse poolt korraldavatel bussiliinidel 0-eurose piletihinna, millest jäävad aga välja kõik inimesed vahemikus 20-62 eluaastat, vahendab ERRi uudisteportaal.

Inimesed vanuses 20-62 eluaastat ei saanud tasuta sõiduõigust Pärnumaa Ühistranspordikeskuse palvel. Otsust põhjendati sellega, et selles vanuses inimestel on üldjuhul sissetulek, mis võimaldab tasuda ühistranspordi kasutamise eest. Samas vähendati bussipiletite hinda, et suurendada ühistranspordi kasutajate arvu.

Alates 1. juulist kehtib 0-eurone maakonna bussiliini pilet Viljandimaal, Valgamaal, Võrumaal, Põlvamaal, Järvamaal, Jõgevamaal, Tartumaal, Ida-Virumaal, Hiiumaal, Saaremaal ja MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskuse poolt korraldavatel liinidel Läänemaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Naima
Naima

Kui kogu eestis oleks tasuta ühistransport 1.juulu kehtima haakanud,oleks pilt selge.Aga on VÄGA TARKU asjamehi,kes peavad kohe vett sogama.Ei saa aru,kas see Pärnumaa ühistranspordi keskuse meesterahvas saab sellest orgasmi või tunneb ta ennast muidu ilma asjadest kõrvalejäänuna,et kohe peab “erisusega” esinema.Ja keegi ei ole võimeline sellist pulduud peatama.Aga see majandusministri otsus seda tasuta ühistransporti rakendada,on väga teretulnud.Vähemalt suutis raputada seda eluvaldkonda,mis elas ikka 1950-ndates aastates.Nüüd mõni hakkas kiiresti arvama,et saab sõidugraafikuid muuta.Nagu enne poleks saanud.

wpDiscuz