Politsei: jaanipühadel Läänemaal kakeldi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jaaniaeg möödus Läänemaa politseile tõsisemate vaheljuhtumiteta, kuigi ette tuli nii lööminguid ja tabati purjus alaealisi.

Haapsalu jaoskonna patrullitalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul oli 22. juuni õhtust 24. juuni õhtuni politseil Läänemaal kokku 31 väljakutset, millest enam kui pooled olid öisel ajal. „Väljakutsed olid seotud avaliku korra ja rahurikkumistega, lisaks tuli politseil lahendada lähisuhtevägivalla juhtumeid,” ütles Laurmann.

22. juunil sai politsei kaks teadet löömiste kohta. Haapsalus löödi 21-aastast naist ja 51-aastast meest.

24. juunil teatati politseile, et Haapsalus rünnati 21-aastast meest ning kakeldi Vormsi saarel

22. juunil sai politsei ka teate, et Haapsalus varastati pruun sõiduauto Nissan Maxima.

Pühade ajal tabati kaks juhtimisõiguseta ja üks alkoholi tarvitanud autojuht. Kainenema toimetati viis inimest.

Politsei korraldas nädalavahetusel ka puhumisreide. 22. juuni öösel puhutati 217 juhti, kellest keegi polnud joobes. Esmaspäeva, 25. juuni hommikul läbi viidud reidil kontrolliti kahe tunni jooksul 395 juhti, kellest üks oli alkoholi tarvitamise jääknähtudega.

Linnamäe jaanitulel tabas politsei ka neli joobes alaealist.

„On tänuväärne, et on palju tähelepanelikke kodanikke, kes annavad teada joobes inimestest ja ka võimalikest joobes autojuhtidest,” ütles Laurmann. Ta lisas, et valdav enamus inimestest pidutses jaanipäeval mõistlikult.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments