Nancy ei esine Haapsalu jaanitulel

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu jaanitulel esinema pidanud lauljatar Nancy nimi on reklaamidelt eemaldatud, kirjutab Postimees. Ürituse peakorraldaja Sten-Erik Jantson tunnistas, et nad pidid esinejate listis muudatusi tegema. „Nancy asemel esineb üritusel üllatusesineja,” ütles ta.

Samal üritusel astub 2 Quick Starti ridades lavale ka Alar Kotkas, kes väidetavalt keeldub juba aastaid Nancyga lava jagamast. Kas Nancy kadumine esinejate ridadest võib olla seotud vana vimmaga? „See pole minu asi kommenteerida,” teatas Jantson.

Põhjus peitub väidetavalt fonogrammides, mida Nancy siiani kasutab, kuid mille õigused peaksid kuuluma Kotkale. Kotkas ja Nancy kinnitasid Postimehele, et mingit tüli ei ole.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Anders
Anders

Skuuter ka ju ei tule tegelikult…

teadja
teadja

Ei taha sellest puuküürnikust midagi teada ega kuulda

Maret
Maret

Küll on hea, et ei esine. Saabki esimesel päeval
ka kontsertitele minna. Tänud.

wpDiscuz