4

Hara elanikud: tee tolmab ja sadamas pole tualetti

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Noarootsi osavallavanem Aivo Hirmo lubas, et lähiajal saab sadam tualeti. Arhiiv

Kolm Hara sadama tee äärset elanikku pole rahul, et Hara sadama tee tolmab ja sadamas pole tualetti, ning pöördusid selles asjas Lääne-Nigula vallavalitsuse poole.

„Nädalavahetusel oli sadama külastatavus väga aktiivne ja kuna kiirusepiirangust eriti kinni ei peeta, tekitab see palju tolmu, mis tuleb kõik meie hoovi,” kirjutasid Lääne-Nigula vallavalitsusele Pirjo ja Pekka Naski ning Veiko Kuulman. Samuti küsisid nad, miks ei ole Hara sadamasse, kus käib palju rahvast, paigaldatud tualetti.

Peale selle ootavad Annemere talu elanikud, et vald likvideeriks seoses sadama tee ehitusega tekkinud veeprobleemid ja kohendaks haljastust: „Ei ole võimalik isegi suurt autot hoovi ajada, väiksemast autost rääkimata. Olukord ei ole ka silmale ilus vaadata.”

Noarootsi osavallavanem Aivo Hirmo ütles, et tolmutõrje on tehtud.

„Olen ise seda teed sõitnud ja minu meelest eriti ei tolma,” ütles Hirmo.

Hirmo ütles, et sadamat haldab MTÜ Harga, kellega kokkuleppel paigaldatakse sadamasse tualett. Samuti on lahendamisel veeprobleemid – paigaldada tuleb üks toru, mis juhiks vee tee ühelt poolt teisele poole.

„Kuupäeva ma ei ütle, aga lähiajal me lahendame need probleemid,” kinnitas Hirmo.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
REIN7
REIN7

Ärge segage Hirmot tühiste asjadega kui mees tegeleb silla planeerimisega.

Hehh
Hehh

Hirmo on rääkinud, eriti ei tolma 🙂

Sass1.
Sass1.

tolm ei tee midagi, aga tualetti on ikka vaja ! või ei ole ?

ei ole
ei ole

ja ammu see sõna välja mõeldi, meil on ikka peldikud kasutusel olnud

wpDiscuz