0

Tele2 õpetas Haapsalu seeniorieid selfisid tegema

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Telefonipoes õpetati Haapsalu seenioridele selfide tegemist. Foto: Tele2

Täna Tele2 Haapsalu esinduses spetsiaalselt seenioritele mõeldud interneti ja nutiseadme koolitused, kus eakaid õpetati elektroonilist sidet pidama ja pildistama.

„Lapsed on nutiseadmete kasutamises väga osavad ning selleks, et nendega sammu pidada ja nutimaailmas ühenduses olla, tõime esindusse spetsialistid, kes õpetasid, kuidas see elektrooniline maailm käib,“ rääkis Tele2 Eesti klienditeenindusdirektor Sirli Seliov.

Vajadus taolise koolituse vastu on suur ning tagasiside Haapsalu seeniorite poolt positiivne. „Sellises formaadis koolitust pole varem toimunud,“ rääkis Seliov. „Näiteks tuli esindusse inimene konkreetse sooviga õppida selgeks Viberi kasutamine, et ta saaks saata ja vastu võtta pilte.“

Lisaks oli Haapsalus suurem huvi selle vastu, kuidas internetti telefonis sisse ja välja lülitada, leida teavitusi ning mille poolest erinevad üksteisest 4G ja WiFi.

Tehnikaeksperdid selgitasid veel lihtsalt ja praktiliselt, mis on internet, kuidas teha ja saata telefoniga pilte ning kuidas sõprade või laste ja lastelastega suhelda – Skype, Messenger, Snapchat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz