3

Lääne Elu paberleht laupäeval, 26. mail

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Alaealised pätipoisid. Või abivajajad?

Haapsalus vandaalitsevate alaealiste teod on juba ammu linnaelanike valuläve ületanud ja üha sagedamini küsitakse, miks politsei neid ei karista.

Siim Kiisler: metsaraiel eirati omavalitsuse keeldu, sest info ei liigu

Keskkonnaminister Siim Kiisler ütles intervjuus Lääne Elule, et riik omavalitsuse keelu eiramise eest ennast karistama ei hakka.

Puise lambakasvataja panustab karjakaitsekoertele

Paari aasta pärast on Soobasauna lambakari kindlalt kaitstud, loodab talu perenaine Merike Liivlaid. Järgmisel reedel on Soobasauna lambakasvatustalus Puises omamoodi sünnipäev, sest paar nädalat lambakarjas elanud kutsikad saavad kolme kuu vanuseks. Tõsisteks karjavalvureiks võb neid aga pidada alles paari aasta pärast.

 

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
pätipoistest
pätipoistest

lõhutud pered,töötus,rahamured,olematu väärtused…see on meie reaalsus.Sellises olukorras peaks ka lastekaitse muutma mingil moel oma tegevust.Kabinetis istuvast pädevast ametnikust on lapsele vähe abi.Rohkem inimesi,kes tegeleke reaalselt noortega.Kasvõi suvel õnged kätte ja merelinnas ju ikka leidub koht,kus neile natuke kalastamist õpetada.Mõni poiss pole võibolla kunagi õnge käeski hoidnud.Et sellseid tegevusi võiks olla,mis selle noore reaalselt ehk korrakski lollustest eemale tõmbavad……Ühe aselinnapea palga eest saaks kasvõi suveks mõned inimesed palgata,kes nende lastega reaalselt tegeleks ….Ja ma arvan,et leiduks ka vabatahtlike juurde.On see ju meie kõigi huvides…

To: Pätipoisid
To: Pätipoisid

Nii tore- selle peale ise ei olekski tulnud. Õng kätte ja probleemid on nagu peoga pühitud!

Milles küsimus
Milles küsimus

Tule ja tegele, kes keellab! Istuvast kommenteeriast vist ka abi ei ole. Paranda maailma. Kaota pätipoisid, sulesepp!

wpDiscuz