Rannareportaaž: tühjalt seisev Paralepa rannahoone laguneb

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rannahoones võiks olla hostel ja selle taga telkimisplats ning autosuvilate peatuskoht.
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Rahva nurina peale viis Haapsalu Linnahooldus neljapäeval nii Paralepa kui ka Vasikaholmi randa ühe riietumiskabiini, kuid Paralepa rannahoone seisab siiani nukralt.  

Haapsalu linnale kuuluv Paralepa rannahoone on uinuvas olekus ja näeb üsna räämas välja. Põrandaplaatide vahelt tungivad välja rohu- ja võililletutid, ustelt koorub värv, laudis on kohati sammaldunud. Ümberringi on niitmata muru.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juku
5 aastat tagasi

Sellest saaks linnalehmadele lauda.

Priit
5 aastat tagasi

Üks linnapea arvatavasti ei kannataks välja kui Fra Marele tekiks konkurent ja sellepärast see hoone koomas ongi.

kodanik
5 aastat tagasi

nii kaua, kui käiakse tööl, ei juhtu midagi. Ka alluv käib tööl ja teeb täpselt nii palju kui tööl käiv ülemus ütleb. Kui inimese ise ei saa aru, et see ei ole tema amet siis nii jääbki. Ja siin on see koht, kus palga number on nagu ankrupoi. Staatus, ametikoht, lisatasud. Hea erafirma näide “Laine!” Suudab oma ajutrustiga vähendada linna roheala. Ühtepidi tore, aga lahendused ja mõtlemine ei saa olla nagu kajaka seedekulgla. Linnahoolduse ametnikud võiksid tõsiselt peeglisse vaadata, teha IQ test ja teha eneseanalüüs, kas nad on õigel ametipostil. (nõme tundub ka see, et eeldatavasti ka nende mustad kingad… Loe rohkem »

Muhkel
5 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Mida lgp. Kodanik mõtleb Laine tegevuse all?

Kuglimugli
5 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Üldse ei saa aru, mida öelda on tahetud.