Eesti Päevaleht: vehklejad torkavad iseendale jalga, järjepidevalt ja valusalt

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Katrina Lehis pääses küll EMil individuaalselt võistlema, kuid peab laagri kulud ise kandma. Foto Arvo Tarmula

Spordikommentaator Peep Pahv kirjutab Eesti Päevalehes vehklemisliidu kehtestatud reeglitest, mis muudavad keeruliseks tiitlivõistlustele sõitva naiste vehklemiskoondise moodustamise ning tekitavad palju tüli ja pahandust.

Uue süsteemi järgi pääseb Katrina Lehis võimaluse tiitlivõistlustel individuaalvõistlustel osaleda, kuid peab EMi-i eelse treeningulaagri kulud ise kandma.

Kui nelja naise asemel sõidab EMile viis, siis koondise peatreeneril pole õigust otsustada, kelle ta individuaalvõistluselt välja jätab. Pahv kirjutab, et oma otsusega võttis vehklemisliidu juhatus peatreener Kaabermalt võimaluse tulemuste est vastutada.

Pahvi hinnangul on ebamõistlik reegel, et koha tiitlivõistlusel on kindlustanud koha kolm jooksva edetabeli esimest. Kommentaatori hinnangul oleks mõistlik kui tabeli põhjal pääseks koondisse ainult esimene, ülejäänu peaks olema treeneri valik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
5 aastat tagasi

President Saareväli ehk annetab mõned eurod Lehise kulude katteks.