Video: Ilves Sisters lubab 2Cellose kuumaks kütta

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ilves Sisters. Foto: erakogu
Ilves Sisters. Foto: erakogu

Eesti ilusaimaks ja andekaimaks muusikutepereks tituleeritud Ilves Sisters esineb Haapsalu vanalinnas laupäeval, 21. juulil kell 16. Tasuta kontsert toimub Rock in Haapsalu raames, mille suuresinejaks on sensatsiooniline duo 2Cellos, teatasid Rock in Haapsalu korraldajad.

“Olime pakkumisest esineda ühel festivalil koos 2Cellosega väga lummatud,” rääkisid Ilves Sistersi liikmed. “Nii andekad ja atraktiivsed mehed – tahaks neid kindlasti laval näha ja võimalusel kokku saada, sest nende live’d on midagi täiesti jalustrabavat,” lisas Ilves Sisters.

“Tulge kõik meid vaatama, anname väärilise naiste väljakutse 2Cellose meestele! Soojendame üheskoos tuhandete festivalikülastajatega päeva veel kuumemaks!” lubasid õed.

Nii andekuselt kui ka välimuselt haaravad Ilves Sisters’i piigad rohkelt tähelepanu nii muusikas kui väljaspool seda. Ansambel on võitnud hulgaliselt Eesti muusikute konkursse ning on muuhulgas Rahvusvahelise Euroopa Muusikaperede võistluse laureaat.

Ilves Sisters on grupp viiest õest, kes hakkasid juba varajases lapsepõlves koos muusikat tegema. Ansambel esitab nii klassikat kui popmuusika kavereid tšellol, klaveril, viiulil ja lauluga. Ilves Sistersi lavakostüümid on omaette kunst ning alati detailideni läbimõeldud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments