Veeteede amet hakkas neljapäeval Rukki kanalit mõõdistama

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Rukkirahu kanali süvendamine, 14. oktoober 2014. Foto: Urmas Lauri
Rukkirahu kanali süvendamine, 14. oktoober 2014. Foto: Urmas Lauri

Veeteede ameti mõõdistuskaater Kaja läks neljapäeva hommikul mõõdistama mandri ja Hiiumaa vahelist laevateed ehk Rukki kanalit, seejuures teatab amet mõõdistuse tulemused tõenäoliselt neljapäeva jooksul.

Veeteede ameti kommunikatsioonijuht Priit Põiklik ütles BNS-ile, et praegu käib Rukki kanali mõõdistamine. “Kaardistus kaater lasti hommikul vette, mõõdistatakse umbes kella kaheni ja pärast seda on võimalik, et teatame sellest,” märkis ta.

Veeteede ameti plaanib enne maikuud mandri ja Hiiumaa vahelise parvlaevaliikluse jaoks vajalikku Rukki kanalit siluda, kuid süvendama hakatakse kanalit ilmselt augustis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
millega
6 aastat tagasi

see mõõtmine käib, vanasti oli silm sirkel, nina vinkel ja t.ra tollipulk, nüüd pidavat see amsterdami riist kõige õigem olema, peterburi riist ei pidanud enam kõlbama, ei sobi vist euroopalikku auku

Anonüümne
6 aastat tagasi
Reply to  millega

olku s