„Teeme ära!” ootab Läänemaa noori

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Aasta tagasi sai tänu talgulistele üle trenažöör Haapsalu noorte huvikeskuse juurde. Foto arhiiv

„Teeme ära!” talgupäeva noortejuht Dan Taidla loodab, et 5. mail on Eestis sada noorte korraldatud talgut. Selleks ootab ta Läänemaa noorte rohket osavõttu.

„Minu unistus on, et 5. mail oleks Eestis sada noorte korraldatud talgut ja meie Läänemaa noortega saame sellesse oma panuse anda,“ rääkis Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane Taidla.

Aprillis käivitas Taidla Läänemaal noorte talguideede küsitluse. „Laekunud ideedega alustame kibekiirelt planeerimistööd ja otsime koos omavalitsustega abikäsi,” ütles ta.

„Esmajärgus otsime noori, kes oleksid valmis talguid eest vedama ja seejärel neile ka vajalikud abikäed leidma,” lisas ta.

Taidla sõnul sobib talgupäev mitmesuguste huvidega noortele, sest tegemist vajavad tööd saab igaüks ise valida. Eelmisel aastal pandi Haapsallu näiteks koos Nopi Üles projektifondiga välitrenažöörid.

Tänavusel „Teeme ära!” talgupäeval on kaks peamist fookusteemat: „Kingi Eestile oma kodukihelkonna värvid“ ning „Rikasta talgulauda rahvusköökide ja piirkondlike toitute põnevate maitsetega”.

Kõik inimesed, vabaühendused, ettevõtted ja organisatsioonid saavad oma talguid üles märkida ja end osalejana kirja panna talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments