Mäeinsener: Rukki kanalisse tuleb leida väiksemad laevad

Lääne Elu

info@le.ee

Parvlaev Leiger teel Hiiumaale. Foto: Urmas Lauri

Mille poolest on kukk parem kui kana? Ise küsin ise vastan: sest kukk ei kaaguta kunagi.

Nüüd on oravatel peenike peos ja nad on hakanud kaagutama: Kadri Simson, Keskerakonna broiler, peab tagasi astuma, sest laevad Leiger ja Tiiu ei mahu Rukkirahu kanalist läbi. Ta olevat jätnud kanali süvendamata, isegi süvendamise plaani panemata.

Kadri pole nii loll,et hakkaks kaagutajaid kuulama ,vaid ajab oma rida,nagu vaja.Kanalit on vaja ainult laiendada ja rentida väiksema süvisega laevad. Kui need laevad käigus, müüa Leiger ja Tiiu maha ja tellida uued,väiksemad.

Laevu võiks olla kolm Eesti lipu värvidega: sinine, must ja valge. Nimed võiksid olla Irmi, Armi ja Mustuke, nagu olid Kalevipoja koertel.

Süvendada saab kanalit ainult puurimis-lõhketöödega ja see on väga kallis. Kaevandustes ja karjäärides on puurimis-lõhketööd tehnoloogia oluline osa, siin lõhnaks see sõjapidamise järele.

Reformierakonna plekkämber koliseb õige valjusti.

Mihkel Tammelaan, mäeinsener

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
talupoeg
6 aastat tagasi

Keegi arukas inimene on enne öelnud,et laevad tuleb ehitada mere järgi mitte vastupidi.Võib-olla tahab keegi oma tarkusest jõgesid ka tagurpidi jooksma panna.

Juss
6 aastat tagasi

Paras plära

Priit
6 aastat tagasi

Vaikimine kuld, rääkimine iba.

Arvaja
6 aastat tagasi

Mihkel Tammelaan endine keskerakondlane, lugu lugedes on üsna selge, et tegemist tellimus looga, kus emotsiooni rohkem kui inseneri tarkust.

limon
6 aastat tagasi

hää uudis, saab tyrklastelt ja poolakatelt jälle matti võtta, tia palju peaks kyssama