4

Galerii: loomakaitsjate protestiaktsioon Dirhami Meritähe vastu

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna keskpäeval kogunesid Tallinnas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) maja ette loomakaitsjad, et protestida Dirhamisse rajatava haide ja raide akvaariumi vastu.

Protestiaktsiooni korraldas loomade eestkoste organisatsioon Loomus. MTÜ Loomus juhataja Kadri Taperson kutsus meelt avaldama inimesi, kes leiavad, et ookeanikalade koht ei ole Noarootsi akvaariumis. “Soovime, et EAS ei rahastaks projekti, mille peamine tõmbenumber ja eesmärk on vangistatud loom. Taoline iganenud ja loomade heaolu eirav meelelahutus ei kuulu 21. sajandisse,” sõnas Taperson.

Pöördumisele, millega palutakse EASil ja perekeskusel Meritäht peatada plaan ehitada Dirhami sadamasse haide ja raide akvaarium, on allkirja andnud üle 14 000 inimese. Lisaks eraisikutele on pöördumisele alla kirjutanud ka hulk välismaised looma- ja looduskaitseorganisatsioonid nagu PETA ja Sea Shepherd ning kaheksa Eesti loomakaitseorganisatsiooni.

Fotod Peeter Langovits

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lugeja
Lugeja

Palju toredaid-vabandust haigeid inimesi.

töötu
töötu

Kuidagi elukauged ja emotsionaalselt ära keeranud on need loomakaitsjad. Kalade akvaariumis pidamise vastu protesteeritakse, kuid samal ajal tapamajades hukatakse sadu lojuseid? Ei mingit loogikat.

Pealevaadates
Pealevaadates

on näha, et nende üleriietusriietus on ka tehtud puhtast ja naturaalsest naftast.

Kägu
Kägu

Need lumehelbekesed pole vist elus muud tööd teinudki peale protesteerimise peaaegu igal pool. Paari hai pärast selline tsirkus,aga tselluloositehas,mis jätab tuhanded loomad-linnud elupaikadeta, on ok ?? Siit õppetund arendajatele- paar kilekotti paneb asjad sujuma.

wpDiscuz