0

Avalikustati Riisipere-Turba raudteeliini ehitamise keskkonnamõju hindamise aruanne

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Turba raudteejaam. Foto: Urmas Lauri

Turba raudteejaam. Foto: Urmas Lauri
Riisipere-Turba raudteeliini ehitamise keskkonnamõju hindamise (KMH) aruanne on avalikustatud ning aruande avalik arutelu toimub 20. aprillil Turba kultuurimaja saalis.

Projekteeritav uus raudteeliin asub Harju maakonnas Saue valla territooriumil. Taotluse kohaselt soovitakse ehitada uut raudteeliini Riisipere ja Turba vahel. KMH viiakse läbi ehitusprojekti koostamise käigus ning koos ehitusprojektiga koostatakse ka geodeetiliste ja geoloogiliste uuringute ning maaparandusprojekt.

Riisipere-Turba raudteeliini keskkonnamõju hindamise (KMH) eesmärgiks on saada teavet Riisipere-Turba raudteeliini ehitamisega kaasnevatest keskkonnamõjudest ja nende leevendusmeetmetest ehitusprojekti koostamisel, et nimetatuga oleks võimalik arvestada ehitusloa andmisel.

KMH aruandega on võimalik eelnevalt tutvuda avaliku väljapaneku jooksul kuni 19. aprillini elektrooniliselt TJA dokumediregistris, samuti Saue valla kodulehel ning AS Eesti Raudtee kodulehel. Paberkandjal saab dokumendiga tutvuda TJA-s (asukoht Sõle 23a Tallinn 10614) ja Saue vallavalitsuses (asukoht Harju maakond, Saue linn, Tule tn 7, 76505).

KMH aruande kohta ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi saab esitada kirjalikult Tehnilise Järelevalve Ametile hiljemalt 20. aprilliks postiga aadressile Sõle 23a, 10614 Tallinn või e-postiga: info@tja.ee

KMH aruande avalik arutelu toimub 20. aprillil Turba kultuurimaja saalis kell 15-18 (asukoht Lehetu tee 12, Turba alevik, Saue vald, Harjumaa 76202).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz