Nii Vormsi kui ka Noarootsi jäätee on avatud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Liiklus Vormsi jääteel. Foto: Urmas Lauri

Täna on avatud nii Rohuküla-Sviby kui ka Haapsalu-Noarootsi jäätee.

Rohuküla-Sviby jäätee on avatud kella 7.30-st sõidukitele massiga kuni 2,5 tonni. 9,6 kilomeetri pikkune jäätee on avatud valgel ajal kella 17.30-ni. Jääteele saab Ääsmäe-Rohuküla maantee 80. kilomeetrilt, sõites enne Rohuküla sadamat paremale vastavalt suunaviidale „Vormsi jäätee“. Vormsil asub pealesõit Sviby sadama muuli alguses. Jäätee trassikoridor on märgistatud kadakatega. Teed hooldab Lääne Teed OÜ.

Haapsalu-Noarootsi jäätee on avatud kella 7-st sõidukitele tegeliku massiga kuni 2,5 tonni. Jäätee algab Haapsalus Holmi kaldalt üle Suure viigi ning lõpeb Noarootsis Österby sadama muuli juures riigimaantee Nõmmküla-Aulepa-Österby lõpus. Jäätee orienteeriv pikkus on kolm kilomeetrit. Jäätee on avatud valgel ajal, esialgu kell 7–18. Jäätee rajaja ja hooldaja on Paralepa Sadam OÜ, infot saab telefonidel 5396 1396 ja 506 6224.

Lisaks on ametlikult avatud ka Peipsi järvel asuv üheksa kilomeetri pikkune Piirissaare–Laaksaare trass.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Puzikov
6 aastat tagasi

hoidke need palun homme ka lahti, saab oma reisud tehtud ja peale seda tulgu või veeuputus.