Mardo Leiumaa jääb volikogu tööst kõrvale

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Mardo Leiumaa. Foto Urmas Lauri

Lääneranna volikogu liige Mardo Leiumaa (valimisliit Lääneranna) peatas oma liikmelisuse kolmeks kuuks.

„Ta ei saa kolmel istungil osaleda ja otsustas liikmelisuse peatada,” ütles Lääneranna volikogu esimees Arno Peksar. Kui volikogu liige liikmelisust peatamata kolmelt istungilt järjest puudub, arvatakse ta volikogust välja. Leiumaa peatas liikmelisuse märtsist maini.

Järgmise asendusliikmena peaks selleks ajaks volikokku tulema keskkonnaameti nõunik Kaja Lotman. „Minu poole ei ole keegi pöördunud, nii et vara öelda,” ütles Lotman.

Nimekirjas järgmine asendusliige on Varbla endine vallavanem Sivar Tõnisson, kes ütles, et võimalusel läheb ta volikokku. „Kui ma kandideerisin, siis ikka sellepärast, et volikogu töös osaleda,” ütles Tõnisson.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz