Carmen-Lii Targamaa oli Sotšis viieteistkümnes

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Carmen-Lii Targamaa. Fpto: Arvo Tarmula
Carmen-Lii Targamaa.

Sotšis toimuvatel kadettide EMil vehklemises sai Carmen-Lii Targamaa Eesti parimana 15. koha, teatas Eesti vehklemisliit.

Haapsalu vehklemisklubi En Garde esindaja Targamaa sai alagrupis kolm võitu ja kaks kaotust, millega teenis pääsu 64 sekka. Kohtumises 16 parema hulka pidi Targamaale alistuma 9:15 Ukraina vehkleja Kateryna Chorniy. Kaheksandikfinaalis pidi Targamaa tunnistama Ukraina vehkleja Dariia Sadova 9:15 paremust. Kokkuvõttes 15. koht.

Teised Eesti vehklejad pidid matšides 16 sekka tunnistama vastase paremust. Teise En Garde vehklejana Sotšis võistelnud Madli Palk teenis alagrupis 4 võitu ja 2 kaotust. Pääsul 32 hulka alistas Palk alistuma Galadrielle Sapin (SUI) – 15:14. Kohtumises 16 parema sekka pidi Palk tunnistama Venemaa vehkleja Iana Bekmurova 6:15 paremust. Kokkuvõttes 24. koht.

Euroopa Meistriks krooniti Ungari esindaja Eszter Muhari. Turniiril osales kokku 80 sportlast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz