0

Virtsu koolitüdruk võitis Tallinna meistrivõistlustel kuulitõukes pronksmedali

Naiste kuulitõuke esikolmik: vasakul eesti parimaid naisveterane Mari Piir, keskel võitja Kätlin Piirimäe ja paremal Trinity Õismets. Foto: erakogu

Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis peeti pealinna lahtised talvised kergejõustiku meistrivõistlused. Võistlustest võtsid osa ka JK Tempo ja Läänemaa KJK kergejõustiklased.

Läänemaa kergejõustikuklubi tüdruk Trinity Õismets hüppas kaugushüppes isikliku rekordi 4.49 ja oli sellega naiste arvestuses viies. Samuti parandas ta isiklikku marki 200 meetris, saades ajaks 30,12.

Päeva ehk suurim eneseületus tuli 14aastasel Virtsu koolitüdrukul ehk kuulitõukes. Esimest korda täiskasvanute võistlusel ja 4 kg kuuliga võisteldes tõukas ta 8.11 ja tasuks pronksmedal. Hea võimalus ühtlasi ka koos võistlemine ja ka hiljem poodiumil seismine Eesti parima naiskuulitõukaja Kätlin Piirimäega. Trinity on talvehooajal üsna palju ja erinevatel aladel võistelnud. Eesmärgiks hea esinemine kahe ja poole nädala pärast toimuvatel U16 Eesti meistrivõistlustel.

Kerli Ristikivi sai kaugushüppes kirja tulemuse 4.69, mis andis neljanda koha. Tuleb märkida, et selle võistluse parima katse sooritas ta kaugelt paku tagant. Hea õnnestumise ja hoojooksu paikasaamise korral on 16aastasel Virtsu kooli 9. klassi neiul uude meetrisse hüppamine kindlasti jõukohane.

200 meetrit jooksis ta ajaga 29,84, mis andis seitsmenda koha.

Tambet Järve Läänemaa kergejõustikuklubist pani ennast proovile 1500 meetri jooksus. Liiga kiire algtempo tõttu tuli lõpuks maksta lõivu ja tasuks 12. koht. Sellel alal tegi hea etteaste JK Tempo mees Igor Skatško. 21aastane kergejõustiklane jooksis ajaks 4.17,72 ja oli väga tugevas konkurentsis pronksmedali vääriline.

Mitmel alal näitasid võitjad võistlustel väga häid tulemusi. Naiste kaugushüppe võitis Tähti Alver 6.19-ga. Kätlin Piirimäe tõukas kuuli 15.27. Meeste 1500 meetri võitis lätlane Janis Razgalis, kellele näitas finišikell ajaks 3.55.08, Karl Lumi hüppas 2.08 kõrgust ja Raido Kalbach tõukas kuuli 16.06.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz