0

Laevaliiklus Heltermaa-Rohuküla liinil peatus, hiidlased saavad mandrile Saaremaa kaudu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaevad Leiger ja Tiiu Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri
Heltermaa-Rohuküla liinil on madala merevee taseme tõttu kell 12.30 reis Heltermaalt tühistatud, teatas liinil laevaliiklust korraldav TS Laevad. Edasiste reisite saatus selgub lähiajal. Madal veetase võib häirida Hiiumaa liinil laevaliiklust ka kolmapäeval.

Seoses Rohuküla-Heltermaa parvlaevaliikluse peatumisega 27. veeburaril on Maanteeamet tellinud reisiparvlaevaga Soela Sõru-Triigi liinil järgmised lisareisid: kell 13.00 Triigist ja kell 14.30 Sõrult ning kell 16.00 Triigist ja kell 17.30 Sõrult.

Piletite eelmüüki ei toimu, pileteid saab soetada vaid laeval kohapeal elava järjekorra alusel. Laev mahutab 30 sõiduautot ja 200 reisijat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz