0

Matis Mäesalu kandideerib parima filmikunstniku tiitlile

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Matis Mäesalu on filmi November muinasjutulise õhustiku loomisel suur roll. Foto Peeter Langovits

Haapsalust pärit kunstnik Matis Mäesalu on koos Jaagup Roometiga Eesti filmi- ja teleauhinna nominent parima filmikunstniku tiitlile.

Roomet ja Mäesalu on mullu veebruaris esilinastunud filmi „November“ kunstnikud. Andrus Kivirähki raamatu „Rehepapp” ainetel valminud Rainer Sarneti film „November” kandideerib ühtlasi ka aasta parima filmi tiitlile ning filmi tegijad on nomineeritud parima naisnäitleja, meesnäitleja, režissööri, stsenaristi, heliržissöör ja kostüümikunstniku tiitlile.
Võitjad kuulutatakse välja 24. märtsil toimuval auhinnagalal.
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz