Toomas Schmidt süüdistab Ridala vallavalitsust priiskamises

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Toomas Schmidt. Foto: Arvo Tarmula

Toomas Schmidt. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu volikogu liikme ja endise Ridala vallavanema Toomas Schmidti hinnangul jäi Ridala valla 2017. aasta eelarve ligi 90 000 euroga miinusesse ja üle 40 000 sellest oli vallavalitsuse ülekulu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tõnu Parbus
6 aastat tagasi

Lisan siia täies mahus Lääne Elule antud linna kommentaari: Ridala Vallavalitsuse majandusaasta aruanne ja selle koosseisus olev eelarve täitmise aruanne ei ole veel koostatud ja seega ei saa rääkida täpsetest summadest. Käesolev artikkel on koostatud esialgsetel, korrigeerimata andmetel, mis ei kuulu avalikustamisele. Auditeeritud aruanne avalikustatakse ja esitatakse volikogule kinnitamiseks mais. Artiklis toodud väide, et tulusid laekus vähem 88 463 eurot, ei vasta tõele. Ridala põhitegevuse tulusid laekus kavandatust rohkem. Suurim ülelaekumine oli füüsilise isiku tulumaksu laekumiste osas. Põhivarade soetamiseks saadavat sihtotstarbelist toetust laekus eelarves kavandatust vähem. Sihtotstarbeline toetus on seotud konkreetsete projektidega ja makstakse välja peale tööde teostamist ja aruannete… Loe rohkem »

Jaan
6 aastat tagasi

Teil tuleb ju koostõõd teha, mitte järada
üksteist. Väga ebaprofisionaalne.

Teeme
6 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Valijad ütlesid keda usaldatakse juhtima. Korvi saanutel on tagantjärgi targutamise ja susimise asemel vôimalus väärikamalt käituda. Mis teha, selline ongi selle pundi tase

moosivaras
6 aastat tagasi

uhke on peugotiga sõita küll nüüd

Teeme
6 aastat tagasi

Aaga vot mina olin mees!
Toomas, lôpeta lause: Peale kaklust rusikatega …

hi-hii
6 aastat tagasi

Ei midagi etemat,kui Nõva vald…..