Haapsalu tuiksoonel algab suvel miljoniremont

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tallinna maantee Haapsalus. Foto: Eduard Laur

Suvel ootab Haapsalu autoliiklust taas suur segadus, sest remonti läheb Tallinna maantee Lihula ristist kuni Vahtra tänavani.
Neljapäeval saatis majandus- ja taristuminister Kadri Simson kohalikele omavalitsustele tutvumiseks kohalike teede investeeringutoetuse käskkirja, kus Haapsalu linnale on ette nähtud 1,1 miljonit eurot. Miljon on Tallinna maanteele ja 100 000 eurot Oja tänavale.
„Haapsalu on ainuke omavalitsus, mis sai raha kahe projekti jaoks,”ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles.„See on väga suur asi. Mul on väga hea meel, et valitsus vahepeal kalevi alla pandudteede remonditoetuse ellu äratas.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lipp lipi peal meie teed
6 aastat tagasi

Nii väike jupp? Linna piirini oleks normaalne, aga vaesus, vaesus….., mis sa teed. Samuti teisele poole Jaama on kinkadi-konkadi ammusest ajast. Ikka linna piirist Jaama ojani oleks vajalik. Jupp haaval teeme ja sellisel moel päris korda teed ei saa iialgi.

vingugaas
6 aastat tagasi

millal transiitliiklus, st. suured saastajad, linnast välja viiakse

Mihkel
6 aastat tagasi

Jalgrattaga ohutuks liiklemiseks oleks väga vaja sinna kergliiklusteed.

Maku
6 aastat tagasi

Tunnel ka tuleb?