0

Promenaadi hotelli ees tuleb lumeskulptuuride võistlus


Laupäeval hakatakse Promenaadi hotelli esisel platsil ehitama lumeskulptuure.

1–6-liikmelised võistkonnad hakkavad vabalt valitud skulptuure ehitama laupäeval veerand ühest. Žüriikõlbulikud peavad skulptuurid olema pühapäeval kella kaheks. Siis hindab valmisehitatud skulptuure Haapsalu linnavalitsus ja linnapea Urmas Sukles ka autasustab ilusamaid lumeskulptuure.

Kui skulptuuriehitajatel kulub rohkem lund, kui Promenaadi hotelli ees praegu on, siis tuuakse lund juurde.

Hotelli administraatori Liili Murway sõnul ei olnud esmaspäev lõuna ajal veel ühtegi osalist registreeritud, kuigi huvi ürituse vastu on tuntud iga päev. Registreerumisega on aega laupäeva keskpäevani ehk kuni võistluse alguseni.
„Eesti inimene on pika mõtlemisega,” ütles Murway.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz