Läänlased meelitasid turismimessil Pilvede all pingi ja Rita Rätsepaga

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänlased turismimessil koos näitlejanna Rita Rätsepaga. Foto Läänemaa Turism

Läinud nädalavahetusel Tallinnas toimunud turismimessil Tourest meelitas Läänemaa külastajaid “Pilvede all” pingi ja näitleja Rita Rätsepa autogrammitunniga.

Messi teisel päeval, laupäeval sai tunni aja jooksul Läänemaa messiboksis pilti teha ja autogramme küsida Pilvede all seriaali näitlejalt Rita Rätsepalt. Läänemaa Turismi juhi Annika Mändla sõnul tekitas see messikülastajates elevust ja sobis Läänemaa boksi temaatikaga väga hästi kokku.

Läänemaa messiboksis oli sel aastal esindatud Altmõisa külalistemaja, Roosta puhkeküla, Spithami puhkemajad, Dirhami külalistemaja, Spaahotell Laine, SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid ning Vormsi saar. Eraldi boksiga oli messil esindatud Fra Mare Thalasso Spa.

Mändla sõnul tundsid külastajad huvi majutusasutuste vastu, otsiti soodsaid messipakkumisi ning küsiti palju kaarte ja sündmuste infot. Lisaks võtsid inimesed aktiivselt osa õnneloosist, mille auhinnad olid välja pannud erinevad Läänemaa turismiettevõtted.

„Rõõm oli tõdeda, et info suurte uudiste kohta, nagu 2019. aastal valmiv Haapsalu Piiskopilinnuse muuseum ning Dirhamisse rajatav külastuskeskus Meritäht on inimesteni jõudnud ning nende vastu oli juba praegu tunda suurt huvi,” rääkis Mändla.

Fotod Läänemaa Turism

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments