0

Eesti Päevaleht: opositsioonile ei anta kohalike lehtede veergudel sõna

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatõmmis Eesti Päevalehest

Võimulolijad lõikavad opositsiooni esindajad kohaliku lehe grupifotolt välja, jätavad kriitilised artiklid avaldamata ja trügivad ise iga väljaande esiküljele sõna võtma, kirjutab Eesti Päevaleht kohalike omavalaitsuste lehtedest.

Illustreerivate näidete hulgas on ka Lääne-Nigula valla ajaleht. „Jaanuarikuise lehe esiküljel on kirjutanud pildiga loo vallavolikogu esimees, selle kõrval on vallavanema artikkel. Vallavanem sai rahvale esiküljel oma naerunägu näidata detsembrinumbris,” kirjutab Eesti Päevaleht. „Ei saa öelda, et opositsioon oleks tasalülitatud. Jaanuari lehenumbri 7. leheküljel on kaks pilti ka opositsioonisaadikust,” seisab lehes.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz