Eesti Päevaleht: opositsioonile ei anta kohalike lehtede veergudel sõna

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatõmmis Eesti Päevalehest

Võimulolijad lõikavad opositsiooni esindajad kohaliku lehe grupifotolt välja, jätavad kriitilised artiklid avaldamata ja trügivad ise iga väljaande esiküljele sõna võtma, kirjutab Eesti Päevaleht kohalike omavalaitsuste lehtedest.

Illustreerivate näidete hulgas on ka Lääne-Nigula valla ajaleht. „Jaanuarikuise lehe esiküljel on kirjutanud pildiga loo vallavolikogu esimees, selle kõrval on vallavanema artikkel. Vallavanem sai rahvale esiküljel oma naerunägu näidata detsembrinumbris,” kirjutab Eesti Päevaleht. „Ei saa öelda, et opositsioon oleks tasalülitatud. Jaanuari lehenumbri 7. leheküljel on kaks pilti ka opositsioonisaadikust,” seisab lehes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments