Buss nr 10 hakkab aastaringi Topule sõitma

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Arvo Tarmula

Alates 1. jaanuarist 2018 tehakse maakonnaliini nr 10 Haapsalu – Sepaküla – Asuküla –Ahli sõiduplaanis mitmeid olulisi muudatusi, teatas Lääne maavalitsus.

Topu piirkonda on liin nr 10 teenindanud viimasel neljal aastal suvisel perioodil, kuid edaspidi tagatakse selles piirkonnas ühistranspordiühendus Haapsaluga aastaringselt. Liin hakkab aastaringselt teenindama peatuseid Pusku, Mäeküla, Sepaküla ja Tanska tee. Muudatuse tulemusena on võimalik ühistransporti kasutades käia Topu piirkonnast Haapsallu tööle ja kooli.

Maakonnaliini nr 10 sõiduplaani lisatakse täiendav lõunane reis tööpäeviti ja õhtune reis laupäeviti. Uus lõunane reis sobib Läänemaa Ühisgümnaasiumi õpilastele koolist koju sõiduks. Senise lõunase reisi väljumisaeg tuuakse varasemaks.

Pakkumaks mugavamat teenust, on liini nr 10 hommikused linna saabuvad reisid pikendatud Läänemaa Ühisgümnaasiumi juurde ehk sõiduplaani on lisatud peatused Veetorn ja Kalda. Õhtused linnast väljuvad reisid algavad Läänemaa Ühisgümnaasiumi juurest ja teenindavad enne Bussijaama peatust Kalda ja Veetorn peatuseid.

Päeva esimesel poolel on liin nr 10 käigus marsruudil Bussijaam – Kiltsi – Pullapää tee – Sepaküla – Asuküla – Ahli – Asuküla – Mägari – Bussijaam – Kalda.
Päeva teisel poolel on liin nr 10 käigus marsruudil Kalda – Bussijaam – Mägari – Asuküla – Ahli – Asuküla – Sepaküla – Pullapää tee – Kiltsi – Bussijaam.

Maakonnaliini nr 10 sõiduplaani oli esialgu plaanis muuta alates 1. juulist 2018, kui maakonna bussiliiniveol hakkavad kehtima uued hankelepingud ja maakonna bussiliikluses on plaanis teha mitmeid ümberkorraldusi. Sõitjate ja Ridala vallavalitsuse taotlusel osutus aga vajalikuks teha liini nr 10 sõiduplaani muudatus pool aastat varem.

Buss nr 10 sõiduplaan

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Mounoit
6 aastat tagasi

kiireloomulised sularahalaenud! ! !
Neile, kes soovivad saada erakorralist laenu, pakun teile taskukohase intressimäära 3%. Teid on paljud pangad tagasi lükanud? Kas teil on kiiresti vaja võlgade konsolideerimise rahastamist? Või peate rahastama oma äri iga raja kohta. Nii et me oleme teie vajadustele parim lahendus. Pakume laene huvitatud klientidele ilma karistusteta. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust niipea kui võimalik ja teile meeldib rõõm.

Mail : infos.kredit700@gmail.com

Mail : infos.kredit700@gmail.com