3

EKRE vaidlustas Lääneranna volikogu komisjonide moodustamise

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Meelis Malk. Foto: Urmas Lauri
Meelis Malk. Foto: Urmas Lauri

Eile esitas Lääneranna volikogu liige, ekrelane Meelis Malk volikogu kahe komisjoni moodustamise kohta vaide. Malga sõnul ei saa ta rahul olla sellega, et paari komisjoni moodustamisel pole arvestatud opsositsioonile antavate kohtade arvuga.

„Vaie esitati, kuid minuni pole see veel jõudnud,“ ütles volikogu esimees Arno Peksar. Üldjoontes oli ta aga kursis, et vaidlus on selle üle, kuidas tõlgendada kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse üht paragrahvi, mis lisandus seadusesse alles kuua ega tagasi.

„Ma ei oska kommenteerida, vaide arutelu toimub volikogu järgmisel istugil detsembri keskel,“ ütles Peksar.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
teadja
teadja

Elu tuleb huvitavaks teha, mis seal ikka niisama istuda

kohalik
kohalik

Kui rahvas pole valinud, mis parata.

NATSIONAIST
NATSIONAIST

KUI KÕIK EKREASED ON MALGA SARNASED, SIIS EI KÕBA SEE ERAKOND KUHUGI

wpDiscuz