Lääne Elu paberleht teisipäeval, 21. novembril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Valdur Laid: peaksime hakkama mõtlema aastapalgast, mitte kuupalgast

Maksu- ja tolliameti juht Valdur Laid soovitab juba praegu hakata end harjutama arvutustega selle kohta, kui suureks kujuneb igaühe aastane sissetulek, et vältida 2019. aasta kevadel tulu deklareerides halba üllatust.

Kust tuleb haapsallaste lemmikvõi?

Igal neljapäeval kella nelja ajal koguneb Haapsalu turule, kus sel ajal toimub OTTi taluturg, hulk inimesi ootama. Ootavad ja ootavad, kuni lõpuks saabub Oidrema külast Mätiku talumeiereist perenaine Mirjam Pikkmets või mõni tööline. Mätiku talumeierei müügihitid on haapsallaste seas või, piim ja munad.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Sass1.
4 aastat tagasi

neljapäev, ja või, piim, munad.
mina mäletan seda aega, kui neljapäev oli kalapäev.