1

ID-kaardi sertifikaatide möll hakkab vaibuma

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

ID-kaardi sertifikaatide uuendamise hooag hakkab vaibuma. Kõige rahvarohkem oli reede, 3. november, mil sertifikaarte uuendas 130 inimest. Foto Arvo Tarmula

ID-kaardi sertifikaatide uuendamisega kaasnenud pikad järjekorrad politsei teenindusbüroodes on taandunud.

„Täna on juba rahulikum,” ütles Haapsalu teenindusbüroo dokumenditalituse peaspetsialist Heli Mihkelson reedel. Haapsalu politseijaoskonna juhi Andrei Taratuhini sõnul ulatus tipphetkedel ootejärjekord pooleteisest tunnist kahe tunnini. Pikk järjekord polnud pidev, vaid kohati.

Kolmel-neljal päeval oli letitöötajatele lisaks büroos ka inimene, kes koridoris saabujaid informeeris ja aitas. „Aega läks, aga arvan, et saime hästi hakkama ja seda ka tänu inimeste mõistvale suhtumisele,” ütles Taratuhin.

Haapsalu büroos oli reede õhtuks ID kaardi sertifikaate uuendanud umbes 900 inimest. Pärnu teenindusbüroo peaspetsialisti Annika Pärna sõnul olid Haapsalu teeninduses kõige rahvarohkemad päevad 2. ja 3. november – näiteks 3. novembril oli uuendajaid 130. Praegu käib Haapsalu büroos sertifikaate uuendamas 60-70 inimest päevas

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kodanik
Kodanik

Ma uuendasin ise kodus. Mis sellest kasu oli. Mitte kui midagi. Digiallkirja andmine ei tööta ja arvuti keeras ka tuksi.

wpDiscuz