0

Keila-Haapsalu maanteel põrkasid kolm autot kokku

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eile hommikul kell 8.10 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Lääne-Harju vallas Keila-Haapsalu maantee 9. kilomeetril, kus 56-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Toyota Avensis üle ning sõiduk paiskus otsa vastassuunas liikunud sõiduautole Volkswagen Golf, mida juhtis 49-aastane naine.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus Toyota otsa tema taga liikunud sõiduautole Honda CR-V, mida juhtis 29-aastane mees. Toyota ja Volkswageni juhid toimetati  Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, teatas politsei.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz