Iloni Imedemaal saab vaheajal meisterdada

Iloni Imedemaal saab koolivaheaja puhul iga päev midagi uut meisterdada.

Juba täna saab tutvust teha raamatuga „Kartulilapsed” (pildil) ja meisterdada kartulist raamatutegelasi.

Homme aga tehakse Annely Lemberi juhendusel pereraamatut. Pereraamatusse saab kokku sobitada perefotosid ja teisi südamelähedasi pilte, joonistusi ja tekste. Kokku moodustavad need raamatu, mis on omamoodi mälestus, mida hiljem vaadata. Selleks tuleb kaasa võtta fotosid, mida soovib osaleja oma raamatusse panna.

Nädala sees meisterdatakse imedemaal salvrätitehnikas kaelaehe puust seibile, joonistatakse ja meisterdatakse kukekesi, paberinöörist valmib võtmehoidja, vilditakse helisevaid pallikesi ja meisterdatakse võlukepikesi.

Tuleval laupäeval saab Kudrun Vungi töötoas teha endale paberist ja puidust planeerija. Koolivaheaja viimasel päeval valmivad imedemaa köögis õunamuffinid.

Koolilastele on vaheajal sooduspilet 3 eurot. Iloni Imedemaa aastapilet ja kümne korra pilet on koolivaheaja nädalal poole soodsama hinnaga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz