Täna jõustuvad Vormsi ja Lääne-Nigula valimistulemused

Kaie Ilves

kaie@le.ee


Pärnu maakonna piir nihkub Kasari jõele hiljemalt teisipäeval, mil jõustuvad Lääneranna valla valimistulemused. Foto: Urmas Lauri

 

Vormsi ja Lääne-Nigula vald kinnitasid eile oma valimistulemused, mis jõustuvad 24 tundi pärast avalikustamist.

Nädala jooksul pärast valimistulemuste jõustumist peab uus volikogu pidama oma esimese istungi Esimesena, esmaspäeval, 23. oktoobril peab oma esimest istungit Vormsi uus volikogu. Lääne-Nigula volikogu tuleb kokku tuleval neljapäeval või reedel.

Lõplikud valimistulemused kinnitab kohaliku omavalitsuse valimiskomisjon. Lääneranna valla ja Haapsalu linna valimiskomisjonid kogunevad esmaspäeval, valimistulemused peaksid jõustuma teisipäeval. Lääneranna valla valimiskomisjoni juht Merike Ehasalu ütles, et uus Lääneranna volikogu tuleb kokku hiljemalt neljapäeval, 26. oktoobril. Kõige hiljem, 30. oktoobril peab oma esimest istungit Haapsalu uus volikogu.

Lääne maakond saab uue piiri pärast kõikide omavalitsuste valimistulemuste lõplikku jõustumist ehk siis hiljemalt tuleval teisipäeval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments