Video: Taebla raamatukogu pärjati Aasta raamatukogu tiitliga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Taebla raamatukogu juhataja Ruth Randoja kolis lasteaia majas raamatukogu tarvis remonditud ruumidesse veebruaris. Foto: Urmas Lauri

Täna avati Tartus Eesti Rahva Muuseumis XX täiskasvanud õppija nädal.

Aasta raamatukogu tiitliga pärjati Taebla raamatukogu, mis on Lääne-Nigula kogukonna süda.

Taebla raamatukogus on 2016. aastast raamatukogus töötava Ruth Randoja ettevõtmisel kirjutatud palju projekte, korraldanud kohtumiste sarju ja õpitubasid nii Taeblas kui ka haruraamatukogudes. Koolitustel-kohtumistel osalejad on esile tõstnud võimalust kaasa mõelda ja rääkida, kiidetakse õhtutel valitsevat muhedat meeleolu, mis aitab õppimisele kaasa.

19. – 26. oktoobrini toimub traditsiooniline täiskasvanud õppija nädal (TÕN). TÕNi raames toimub erinevates Eestimaa paigus arvukalt täiskasvanuharidust populariseerivaid ning õppimisvõimalusi tutvustavaid tegevusi. Tähistatakse elukestvas õppes osalemist ja tunnustatakse inimeste ja organisatsioonide õppimisalaseid saavutusi.

Käesoleva aasta TÕNi üleskutse „Õppimine seob põlvkondi“ annab meile kõigile võimaluse jagada üksteisega oma kogemusi, õppida igapäevaeluks uusi oskusi ning tunda rõõmu koosolemisest- ja tegemisest.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments