Rõivas taandub riigikogu juhatusest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


Taavi Rõivas. Foto: Urmas Lauri

Ahistamisskandaali sattunud endine peaminister Taavi Rõivas taandub riigikogu juhatusest, kuid ei lahku parlamendist.

Rõivase sõnul ei lahku ta riigikogust, kuna ta on saanud sellele kohale suure mandaadi, rääkis Rõivas Postimehele. Samas tõdes Rõivas, et kogu lugu ei ole vale. “Fakt on see, et me tantsimime, fakt on see, et naine tundis ennast halvasti,” märkis Rõivas ja avaldas selle tõttu siirast kahetsust.

Rõivas tunnistas, et tantsupõrandal ei juhtunud midagi eriliselt siivutut, kuid kui see teist osapoolt häiris, siis on tal see õigus. Rõivas tunnistas, et võibolla viibis ta talle võõrale tantsukaaslasele liialt lähedal ka abielumehe jaoks.

“See on mulle kõige valusam õppetund ja ma usun, et õppetund ka teiste poliitikute jaoks,” ütles Rõivas ja lisas, et tema enam ööklubisse minna ei julge. “Sest kunagi ei tea, kes võib end minu jaoks süütus situatsioonis halvasti tunda,” rääkis Rõivas.

Ühtlasi märkis Rõivas, et kui mõni tema kolleeg peaks tulevikus sattuma selliste süüdistuste alla, siis tema neid kommenteerima ei hakka.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments