Lauri Luik: ainult pealkirjade põhjal ma Rõivase skandaali ei kommenteeri

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Lauri Luik Foto: Arvo Tarmula

Lauri Luik. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu liige ja Reforemierakonna esinumber Haapsalu kohalikel valimistel Lauri Luik ei soovinud erakonnakaaslasest endise peaministri Taavi Rõivase ümber puhkenud skandaali kommenteerida, viidates vähesele infole.

“See on minu jaoks veel nii uudne asi, et ma isegi ei oska seda kommenteerida. Ma olen kindlasti targem, kui olen jõudnud ennast asjadega kurssi viia. Praegu olen meediast lugenud ainult pealkirju ja sellel tasemel ma kommentaare anda ei tahaks,” ütles Luik Lääne Elule.

Ta lisas, et soovib kindlasti kõigepealt vestelda Taavi Rõivase endaga.

Endine peaminister Taavi Rõivas tunnistas täna tehtud avalduses ebaväärikat käitumist võõra naise suhtes hiljutisel välisreisil Kagu-Aasiasse ning vabandas avalikkuse ja oma perekonna ees.

5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo.
4 aastat tagasi

Olen väheste asjadega nõus, mida Lauri ütleb. Siinkohal olen igati nõus.
Usun, et me ei tohiks kedagi hukka mõista enne kui asjad pole selged.
Mind üllatab Meie ühiskonnas vaid see, kus me räägime inimeste vaimse tervise kehvast olukorrast, aga teeme ise kõik selleks, et inimesed tunneks ennast halvasti. Julgen arvata, et Taavi peab sellele jamale vastu. Mind paneb muretsema pigem tema perekonna kannatused. Siin kohal soovin, et inimesed ei teeks järeldusi pelgalt kaugelt tuleva info põhjal.
Päikest soovides Teile.

Valdole
4 aastat tagasi
Reply to  Valdo.

Täna oled ka veel Lauriga nõus? Vaene Taavi, kas ta ikka peab sellele jamale vastu? Kas keegi on Taavile mingi jama korraldanud?

Valdo.
4 aastat tagasi
Reply to  Valdole

Olen ja soovin jõudu Taavi’ le ja tema perele.

k.s
4 aastat tagasi
Reply to  Valdo.

mis kannatused, Luise sai oma 40 tonnised pulmad ju…

arvi
4 aastat tagasi

Las Taavike räägib nüüd mida ta kõike teinud on?