0

Reformierakond esitab riigikogu aseesimehe kandidaadiks Pevkuri

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Taavi Rõivas. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu Reformierakonna fraktsioon esitab riigikogu aseesimehe kandidaadiks erakonna juhi ja praeguse fraktsiooni esimehe Hanno Pevkuri.

Reformierakonna parlamendirühma uue juhina toetab fraktsioon erakonna aseesimeest Jürgen Ligi, teatas erakonna fraktsiooni pressinõunik.

Äsja toimunud kohalikel valimistel erakonnajuhtidest suurima häältesaagi kogunud Pevkuri sõnul on ta valmis asuma riigikogu aseesimehe kohale, juhul, kui riigikogu liikmed talle selleks mandaadi annavad.

“Uue fraktsiooni esimehe saame valida siis, kui asespiikrid on valitud. Küll ütlesin juba täna, et minu ettepanek sellele kohale on erakonna aseesimees Jürgen Ligi, kes on kahtlemata tugev valik, olles üks pikaajalisema parlamenditöö kogemusega poliitikuid Eestis ning Reformierakonna raudvara,” ütles Pevkur.

Aseesimeeste valimine toimub riigikogus järgmisel esmaspäeval, 23. oktoobril.

Taavi Rõivas astus eelmisel nädalal ahistamisskandaali tõttu riigikogu aseesimehe kohalt tagasi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz