Urve Palo külastab täna Läänemaad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo (pildil) kohtub täna Haapsalus ja Paliveres ettevõtjatega ning külastab eelmisel aastal parimaks Lääne-Eesti turismiobjektiks tunnistatud Dirhami sadamat.

Palo sõnul teadvustatakse Läänemaad ja Haapsalut eelkõige atraktiivse turismisihtkohana, kuid siin on lisaks ambitsioonikatele turismiettevõtetele ka võimekaid tööstureid, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium BNSile. „Olgu selleks siis Plastone või Navix – kes mõlemad on leidnud tee Haapsalu vabadele tööstuspindadele ning seal ka jõudsalt laienenud.“

Minister lisas, et valitsus on käivitanud mitmeid programme toetamaks nii ettevõtluse arengut väljaspool suurlinnu kui ka ettevõtete tootlikkuse kasvu laiemalt, olgu selleks siis „viimase miili“, võrkudega ühinemise või masinate ja seadmete soetamise meetmed.

Palo kohtub ka Läänemaa Arenduskeskuse juhataja Andres Huule ja Kaitseliidu Lääne maleva esindajatega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments