0

Lihula Alaküla tee 15a kinnistu detailplaneeringu kehtestamine

Kylaline

info@le.ee

Lihula vallavalitsus kehtestas 21.09.2017 korraldusega nr 268 Lihula linnas asuva Alaküla tee 15a kinnistu (katastritunnus 41201:001:0046, sihtotstarve 100% elamumaa) detailplaneeringu.
Planeeritava ala suurus on 0,3 ha ning see asub osaliselt Pärnu-Lihula riigitee teekaitsevööndis. Detailplaneeringu eesmärk on Lihula Alaküla tee 15a kinnistu sihtotstarbe osaline muutmine (85% elamumaa, 15% ärimaa), hoonestusala, ehitusõiguse, liiklus- ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha kindlaksmääramine seoses elamu ja abihoone ehitamisega. Planeeringuga kavandatud elamu ja abihoone ehitamine ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõigetes 1 ja 2 loetletud olulise keskkonnamõjuga tegevuste hulka. Detailplaneeringuga ei muudeta Lihula valla üldplaneeringut.

Lihula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz