0

Kehtestati detailplaneering

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu linnavalitsus teatab, et 29.09.2017. a Haapsalu linnavolikogu otsusega 259 kehtestati Sadama tn 22, 22a, 24, 24a kruntide detailplaneering
Haapsalu linnas.
Planeeringuga kavandati kruntide liitmine üheks ärimaakrundiks pindalaga 8138 m2. Planeeritud krundile on määratud ehitusõigus ja hoonestustingimused kuni 3korruselise ärihoone (restorani-, spaa- ja hotellikompleks) püstitamiseks. Praegune Pelzeri villa säilitatakse ja kahekorruseline hotelliosa lammutatakse.
Hoonete lubatud suurim ehitisealune pind on 3400 m2, hoonete lubatud maksimaalne kõrgus 11 m. Planeeringuga on piiritletud hoonestusala, lahendatud krundisisene parkimine (70 kohta), määratud heakorra, haljastuse põhimõtted ja tehnovõrkude võimalikud asukohad. Krundile ei ole ette nähtud piiret, kaldaala on avatud.
Kehtestatud planeeringuga muudetakse Haapsalu linna üldplaneeringut: hoonestuse lubatud korruselisust suurendati kolmeni. Planeeringu koostas projekteerimisbüroo OÜ Rein Murula Arhitektuuribüroo.

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz