0

Kaja Ladva ja Kelly Veske toovad tennises häid kohti

Kelly Veske.

Kui tipptennises hoiab lippu endiselt kõrgel Kaia Kanepi, siis Eesti liigades on väga headel positsioonidel Kelly Veske ja Kaja Ladva.

Tartus naiste I liiga turniiril näitas head taset Kelly Veske, võites otsustavas finaalmängus Eva Mägi 5:7, 6:4, 10:7. Selle võiduga tõusis Veske ka I liiga edetabelijuhiks 2196 punktiga 41 osavõtja seas. Järgnevad Piret Mäelt 1923 ja Merilin Holter 1851 punktiga.

Sel aastal on veel turniir tulemas Tartus ja seejärel 8 parema mängija osavõtul Masters-turniir Tallinnas.

Tallinnas tegi suuri tegusid naisüksikmängus Eesti II liiga turniiril Kaja Ladva. Ta jõudis välja finaali, kus õnnestus võita eelmise aasta 2. liiga võitjat ja praegust edetabelijuhti Marin Danieli pärast rasket ja põnevat mängu 2:6, 7:5, 12:10. Võit tuli raskelt, aga on seda magusam.

Selle võiduga tõusis Ladva II liiga jooksvas edetabelis 305,6 punktiga 84 osavõtja hulgas 4. positsioonile.

Kaja Ladva. Fotod: erakogu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz