0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 28. septembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Panga küla saab uhke spordihoone

Ridala Panga küla võimla, millele teisipäeval pidulikult nurgakivi pandi, parandab  hüppeliselt sealt kandi inimeste ja koolilaste sportimisvõimalusi. Uude majja tuleb täismõõdus väljak, seal saab mängida võrk-, korv-ja sulgpalli. Saali saab kerge vaevaga nii ümber sättida, et korraga mahub võrku mängima kahel platsil. Rohkem on töö-, abi- ja olmeruume; ruumid on kaupluse ja noortekeskuse tarvis. Ka seltsidele on ruum kavandatud.

Mikk Pikkmets: vallajuhtimine ei ole raketiteadus

Koonga vallavanemale Mikk Pikkmetsale pakkus Lääneranna vallavanema kohta kaks valimisliitu: praeguste vallajuhtide loodud Lääneranna ja neile vastanduv Nelja Valla Ühisjõud. Pikkmets valis esimese.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz