47

Sukles ei ilmunud Haapsalu linnapea kandidaatide debatile

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

dav

Täna õhtul kell 6 algas Altmõisa külalistemaja suures saalis Haapsalu linnapea kandidaatide debatt, kus kohal olid viis linnapeakandidaati, kuid kuuendat mitte.

Haapsalu linnapea Urmas Suklest asendas aselinnapea Kaja Rootare.

Debatti juhtis ettevõtja ja ajakirjanik Peep Kala, kes juhib Puise külaseltsi. Osalesid sots Kaido Sipelgas, Meie Inimeste linnapeakandidaat Merle Mäesalu, Lauri Luik Reformierakonnast ja Toomas Vallimäe EKREst ning keskerakondlane Peeter Vikman.

Külalistemaja saalis oli koos väitlejate poolehoidjatega ligi 50 inimest.

Sukles ütles Lääne Elule, et on puhkusel välismaal. Kus? „Nii kaugel, et Altmõisa ei saanud tulla,” kostus vastuseks.

Täiendatud Urmas Suklese kommentaariga 8. septembril kell 11.51

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Küsimusele
Küsimusele

Linna koduleht on oma arengus takerdunud päris aegade hämarusse. Aga, eks arupärimisi saab teha ka ise, või läbi oma saadiku.

Küsimus
Küsimus

Kunagi oli linnavalitsuse kodulehel ka selline rubriik, kus linnakodanik sai küsida ja linnaametnik pidi siis ka vastama. Ma ei tea miks see ühtäkki ära kadus ja nüüd peavad linnakodanikud oma küsimustega risustama LE kommentaariumi. Jääb arvata, et linnasaksad pelgasid lihtsalt oma kodulehel seda rubriiki, kuna enamus küsimusi oli suunatud konkreetsele inimesele, nüüd LE lehel ilmuvatele küsimustele vastavad saksalt suva järgi – tahan vastan, ei taha ei vasta. Ja sellest mugavusest jäävadki paljud küsimused õhku. Linnakodanikud nurisevad pidevalt, aga midagi pole muutunud seesuguste linnaametnike mõttemaailmas. Kaua võib? Plats puhtaks 15. oktoobrist!

Vladimir+Kaljo
Vladimir+Kaljo

Oma osast jäid ilma väikelapsed. Põevad vargad, mina olen järjekindel loll.

Vladimir+Kaljo
Vladimir+Kaljo

Ega varaste vastu järjekindluseta saa. Eriti laste tagant varastajate.

uudistekünnis
uudistekünnis

Tundub, et sulle tehti õudsalt liiga-jäid vist oma osast ilma. Miks sa muidu nii hirmsasti põed.

Anonüümne
Anonüümne

Loll, aga järjekindel. Kas sind ei võetud rühma vastu vä?

Vladimir+Kaljo
Vladimir+Kaljo

Paistab, et hr.Suklese püksid on pr.Tähe jalas. Vastust küsimusele peab mujalt nõutama. Panen ka lingi, mida hr.Sukles pelgab:http://www.haapsalu.ee/lasteaiad “Väikeste hoid Päikesejänkus”. Äkki Andrus Karnau uurib. Kindlalt uudistekünnist ületav lugu tuleb.

Kustas
Kustas

Sukles armastab tripsutada, nii hilja õhtul kui see debatt oli, oli ta juba joobes ja vaatas heldinult lahinguväljale saadetud Kaja Rootare väljaastet ja limpsis šoti viskit. Küll on hea kui vasallid töö ära teevad, plusspunkt Suklesele.

okeiii
okeiii

>D

Jäme
Jäme

Jube pohmell on. Lossipargi juures on joogikoht kust tuleb puhast vett, kas mõni partei võiks teha nii, et sealt kraanist tuleks laupäeva hommikuti longerot või siis äärmisel juhul kurgisoolvett??

Lugenu
Lugenu

Õige, erakonna kandidaat. Sukles pole erakonna, ega kandidaat.

wpDiscuz