1

Nõval oli puhkemas metsatulekahju

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Nõva metsapõleng

Nõva on kurikuulus metsapõlengute poolest. Foto: arhiiv

 

Eile kell 14.46 sai häirekeskus teate maastikupõlengust Nõva vallas Variku külas. Teataja sõnul põles metsaalune ning inimesed püüavad seda kustutada. Päästjad kustutasid umbes kolmel ruutmeetril põlenud pinnase.

Esialgsetel andmetel võis tuli alguse saada hooletusest suitsetamisel, vahendas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
No
No

mida te ronite suitsupakiga metsa-ei suuda tõesti olla pool päeva tossamata?

wpDiscuz