19

Lihula moodulmajade tootja laiendab haaret

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Henri Beckmann alustas moodulmajade tootmist Kõmsil juba 2016. aastal. Foto: Urmas Lauri

Greencube 013 Henri Greencube Bekmann

Greencube'i juht Henri Bekmann. Foto Urmas Lauri

Kolm aastat tagasi loodud ning mullu oktoobrist Lihulas toimetav ettevõte Greencube laiendab haaret: nüüdsest saab nende käest lisaks moodulmajadele tellida ka üldehitustöid.

Ettevõte juhi Henri Bekmanni sõnul tingis teenustepagasi laiendamist suur nõudlus. “Me näeme juba praegu, et lähedalasuvates majutuskohtades ööbib päris palju ehitusmehi, mis tähendab, et tellimustööde hulk on suur ja kohalike teenuspakkujaid vähe,” selgitas ta.

“Kuna Greencube’il on olemas oskustööjõud ja vahendid ning üldehituse teenust on meie käest juba väga kaua aega küsitud, siis oli selle pakkumine loogiline samm,” nentis Henri Bekmann ning toonitas, et moodulmajade ehitus siiski oli on ja jääb nende ettevõte põhifookusesse.

Hetkel on Greencube’il loodud eraldi brigaad, kes teostab kõikvõimalike üldehitustöid: sise- ja valisviimistlust, katuseehitust, kapitaalremonti, garaažide, kuuride juurdeehitust ja palju muud. “Teenuste spekter on väga lai, kuid seda võib võtta kokku ühe lausega: vundamendi ehitusest võtmed kätte paketini. Ühele kliendile ehitame uut maja, sest eelmine hävines tulekahjus. Lisaks on käsil väga peene lehtla rajamine,” selgitas Henri ning lisas, et mitmed objektid ootavad ilusat ilma, et alustada.

Hindade osas usub ettevõte juht, et need on igati mõistlikud ja konkurentsivõimelised. Tema sõnul tuleb suur kokkuhoid juba üksnes majutuse pealt. Lisaks on Greencube’i poolt teostatavatel töödel garantii.

Küsimusele, kas seoses uute teenuste pakkumisega võetakse tööle ka uusi inimesi, vastas Henri: “Kindlasti. Praegu on meie meeskonnas kokku 11 inimesele, kuid visioon on 15.”

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lembit
Lembit

Reaalne kadedus või õelus teise inimese tegemisi arvustada, aga oma nime ei julge kirjutada. See käib Unesnõiduja kohta!

Unesnôiduja
Unesnôiduja

Paar-kolm aiamaja aastas valmis teha on muidugi ka mingi tulemus, ei vaidle vastu. Väga ettevôtlik.

Lembit
Lembit

Tubli mees, ettevõtlikkust jätkub, lausa lust lugeda. Oleks selliseid mehi rohkem, poleks nii palju kadedusest kirjutatud kommentaare.

Unesnôiduja
Unesnôiduja

See pole kadedus, vaid reaalsus. Kus selle ettevôtlikkuse tulemused on? Mitu töökohta ta loonud on? Kas Lihulas on nüüd suur puitmajade tööstus? Kaugel kärgmajade projekt on, maailmas ju suur puudus neist? Minu arust on rohkem tegemist tühikarjaliku tegevusega ja tulemust pole. Lääne Elu saab vaid paar korda aastas artikleid treida.

Nirtak
Nirtak

Rändaja räägi enda mitte rahva eest. Millegi pärast lemmikut ei armastata ?
Raske arvata kelle viga see on.

Rändaja
Rändaja

Inimesed, miks te aina vigisete ja kasutate kommenteerides kõneks ebasobivaid väljendeid (sõnu)? Kirjatsurad LE-st, oleks eetiline selline sõnapruuk ära kustutada.
Edu Greencubele – olete rahva lemmikuteks juba valitud, selles pole kahtlustki.

666LUK
666LUK

Sellised kuudid kõlbavad ainult talverehvide ladustamiseks. Elada seal küll ei kannata, mul spanjelil ka suurem kuut ja põrandaküttega.

Unesnôiduja
Unesnôiduja

Lääne Elu vôiks endale selgeks teha, misasi on ôige moodulmaja. Need kaasaskantavad aiamajad ei ole küll moodulmajad. Ja nagu näha on, see äri on neil sootuks soikunud. Ei tea, kaugel nad oma hollandlastelt näpatud kärgmajadega on? Iga poole aasta tagant ronitakse mingi uue ideega pildile, aga kôik eelmised on senini ellu viimata. Kurb.

Täku
Täku

Arvan et pani oma naise, lapsed ja ämma koos perega ehitajate nimekirja .

Nirtak
Nirtak

Nagu mesilased seal. Ju siis on põhjust.

Katrin
Katrin

Nagu herilased siin..

Jurakas
Jurakas

Kùlapeal rààgitakse ,et susi ja pòder hakkavad ehitama.Tublid poisid mòlemad

wpDiscuz