Haapsalus peeti Valge daami pereturniir tennises

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Rene ja Sonja Schutt

Rene ja Sonja Schutt. Foto erakogu

Nädalavahetusel peeti Haapsalus 30. Valge daami pereturniir tennises. Pikkade traditsioonidega turniirist on läbi aegade osa võtnud palju Eesti paremaid mängijaid ja turniir on mängurõõmu pakkunud ka meie endi mängijatele. Noorteklassis mängides oli aktiivne osaline ka Kaia Kanepi, kes koos õe Kadri ja ema Annega on tulnud ema-tütre klassis turniiri viiekordseks võitjaks.

Sel aastal oli kõige arvukam osavõtt klassis isa-tütar, kus osalesid paarid ka Austriast ja Venemaalt. Turniiri võitiski Austrias noorteklassis kunagi maa meistriks tulnud Rene Schutti koos oma eestlannast abikaasa Sonja Leet-Schuttiga. Võit kergelt ei tulnud, finaal oli tasavägine kuid lõpuks pidid hiidlased Leemet ja Liisi Käär alla vanduma tulemusega 4:6.

Kolmanda koha mäng oli samuti pingeline kus võitjatena tulemusega 6:3 väljusid Ott ja Kristi Raidla. Viienda koha mäng oli eriliselt põnev, Taavi ja Marelle Saar võitsid neljandalt matšpallilt  Kasper Pederi/Helen Kelderi 6:5 (kiire lõppmäng 10/8), olles ise tõrjunud kaks matšpalli.

Võistlusklassi isa-poeg finaalis olid Vello ja Küllo Kuhi paremad Veiko ja Peeter Tishlerist 8:5.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Jaak
6 aastat tagasi

Kumb nendest Tisleritest isa on? Minu teada nad on vennad.