Fotogalerii: algas Lorupi villa lammutamine

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 17

Täna algas Haapsalu ühe omaaegse ilusama puumaja, Suur-Lossi 17 asuva Lorupi villa lammutamine.

Päästeamet kuulutas 2009. aastal pooleldi põlenud maja 2015. aastal varisemisohtlikuks ja saatis linnavalitsusele selleteemalise märgukirja. Nüüd ähvardas linnavalitsus majaomanikku 6000eurose sunnirahaga, kui see ohtlikku hoonet ei lammuta.

Maja kuulub Lorup OÜ-le, mille juht Meelis Kingisepp ütles, et loodab krundile ehitada eluhoone.

lorupi villa lammutamine tarmula01 lorupi villa lammutamine tarmula02 lorupi villa lammutamine tarmula03 lorupi villa lammutamine tarmula04 lorupi villa lammutamine tarmula05 lorupi villa lammutamine tarmula06 lorupi villa lammutamine tarmula07 lorupi villa lammutamine tarmula08 lorupi villa lammutamine tarmula09 lorupi villa lammutamine tarmula10 lorupi villa lammutamine tarmula11 lorupi villa lammutamine tarmula12 lorupi villa lammutamine tarmula13 lorupi villa lammutamine tarmula14 lorupi villa lammutamine tarmula15 lorupi villa lammutamine tarmula16 lorupi villa lammutamine tarmula17

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
6 aastat tagasi

Vaat kui suur plats. Lükaku kõrval olevad sarad ka maha ja ehitagu üks korralik ALKO1000 vanalinna või äärmisel juhul maxima. Siis saab vanalinna rahvas ka kodulähedalt head kangemat kraami.

pisike paks mario
6 aastat tagasi
Reply to  Pook

issi issi issi ! ma ostsin eile viina ja pissisin pyksi 🙂