4

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 13. juulil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel1307001

Karja tänaval saab kividega rääkida

Jaanipäeva eel Haapsalus Karja tänaval uksed avanud salong SwS&Lisee on nagu mitmetahuline kristall, sisaldades nii foto- ja massaažisalongi kui ka kunstigaleriid ja käsitööpoodi. „Massaaž, reiki, kristall- ja aroomiteraapia,” loetles salongi üks omanikke Svea Stamberg pakutavat. Kui klassikaline massaaž, reiki ja aroomiteraapia on tuttavad mõisted, siis kristalliteraapia pole kuigi laialt levinud.

Kirimäel sünnib mõisateater

Kirimäe räämas mõisas võib sündida mõisateater, sest juba lähipäevil on teatrihuvilised oodatud kahele esietendusele. Neljapäeval esitaevad Andres Lepik ja Andres Tabun Jevgeni Kriškevitsi näitemängu „Maailma lõpp”, täpselt nädala pärast esietendub aga Üllar Saaremäe „Õhtusöök”.

Lääne Elu 28

Lääne Elu kunagine ajakirjanik Aivar Õepa toob lehe sünnipäeva puhul lugejani pildikesi ajalehe tegemisest Ehte tänaval asunud toimetusest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Joodik
Joodik

Ennem olen aus joodik kui kiwikallistaja…

uugu
uugu

aeg oleks haapsallu hullar ehitada, kliente jätkub

Kont
Kont

Suvitajad peavad ju oma igapäevased kivihõõrumised saama ära teha. Haapsalu prouadele sellises äris loota vist ei saa.

paekivist sealiha
paekivist sealiha

Tule taevas appi! Kas see pseudoteadus on nüüd juba Haapsallu ka jõudnud?

wpDiscuz